DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mansur Yavaş Haddini AŞTI!

Mansur Yavaş Haddini AŞTI!

ABONE OL
30 Ağustos 2023 15:37
Mansur Yavaş Haddini AŞTI!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Çamlıdere Şeyh Semerkandi Hz’nin Türbesinde Bulunan Abdesthane suyu kesildi!

Ankara‘ya bağlı Çamlıdere ilçesinde yer alan Şeyh Semerkandi Hz‘nin Türbesinin suları Ankara belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından kesildiği öğrenildi.

Bu Cüreti nereden aldığı bilinmeyen Mansur Yavaş’a Tepkiler çığ gibi büyürken , Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can Bilgilendirme Afişi astırdı.

Ankara Halkının aklına takılan en önemli Sorulardan biri de Mansur Yavaş Ankara Halkına Suyun Bedava Olacağını Vaad Etmesiydi!
Bu Vaadini Gerçekleştiremeyen ve HADSİZCE Şeyh Semerkandi Hz’nin türbesinin Suyunu kesen Mansur Yavaş Ankara Halkının Gözünde Sözünde Durmayan Belediye Başkanı olarak anılacak gibi Duruyor.

Son zamanlarda Adını bir çok olayda duyduğumuz Mansur Yavaş’tan henüz bir açıklama gelmedi.

Şeyh Semerkandi Hz‘nin türbesinin Suyunu Kesmek Sanırım Kasten yapılmış Bir şey gibi duruyor! Yetkililerin Biran önce Bu konu üzerinde Durulması gerektiği kanaatindeyiz!

Mustafa YİĞİT

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Chloet

    This piece really captured my attention! The points made were compelling and well-articulated. I’d love to hear what others think about this topic. Click on my nickname for more interesting reads and discussions.

    Cevapla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.