DOLAR 26,5363 2.95%
EURO 28,6156 2.75%
ALTIN 1.633,603,11
BITCOIN 6910032,45%
İstanbul
28°

AÇIK

04:43

İMSAK'A KALAN SÜRE

MANİSA’DA NELER OLUYOR

MANİSA’DA NELER OLUYOR

ABONE OL
4 Eylül 2023 14:30
MANİSA’DA NELER OLUYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

01 Eylül 2023 tarihinde Yunusemre Halk Bankası Şubesinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÇERÇİ nin Yardımcısı Mustafa IRMAK ile Manisa Milletvekili Murat BAYBATURA yakınlığı ile bilinen ünlü iş adamı Hüseyin TUNCEL ile sebebi belli olmayan bir sebepten ötürü aralarında tartışma çıkmıştır. Tartışma kavgaya dönüşmesi sonucunda Mustafa IRMAĞIN Elmacık Kemiği ve Burnunda kırık oluşmuştur.

Mustafa IRMAK ve Avukatı Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Barbaros Karakoluna giderek şikayette bulunmuştur. Kendisine yakın olan iş adamlarına haber veren IRMAK insanların karakol önünde toplanmasına sebep olmuştur. Karakola gelen Hüseyin TUNCEL ve yakınları arasında kavga yaşanmıştır. Polis tarafları ayırmak için havaya ateş açmak durumunda bırakılmıştır.

Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÇERÇİ yapılan darp olayının kendisine yapıldığını ifade ettiği konuşulmaktadır. Toplanan İş Adamları Yunusemre Belediye sinde işlerin farklı yürüdüğünü ve artık bıçağın kemiğe dayandığını ifade etmektedirler,Manisa‘da ki olayları Manisa Milletvekilleri ve Ak Parti Genel Merkezine kadar ilettiklerini beyan etmişlerdir.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Zoet

    I found this article to be both engaging and educational. The points made were compelling and well-supported. Let’s talk more about this. Check out my profile for more interesting reads.

    Cevapla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP