Güne Merhaba / Metin Külünk

Eğer uyursak bir gün uyanacak sabah bulamayız!

ŞAHİT OL YA RAB.

Ülkemiz içerisinde olup biten gelişmeleri takip ederken, taktir ederken ya da eleştirirken, topyekün millet olarak dünyada neler olup bittiğini dikkatle takip etmek zorundayız.

Çünkü çok zorlu yıllara girdik.

Parayı kontrol eden küresel elitler pagan akıllı oldukları için tarihte de olduğu gibi tıpkı Firavun, tıpkı Nemrut tıpkı Sodom Gomore modelinde olduğu gibi, Allah’a savaş halindeler ve ellerindeki para gücünü insan ve insanlık için bir tanrıya dönüştürerek, hayatı kuralsız para felsefesine göre şekillendirecek paradigma ile bütün insanlığı teslim almak istemekteler.

Küresel elitler, devletleri tasfiye ederken,ülkelerdeki finansal işbirlikçileri üzerinden de her ülkede kontrolü sağlamak istemektedirler.

Vatandaşlarımız emin olsun ki bütün ifrat ve tefritin arkasında, ülkemize yönelik tüm saldırıların merkezinde olan terör örgütlerinin tamamı küresel pagan yapının kontrolündedir.

Hedefleri, Allah’ın yarattığı insan varlığını tahrip ederek, insanı tasfiye etmektir.

Bunun için insanı cinsiyet değiştirmeye odaklı, gerek ellerindeki sağlık sektörü üzerinden, gerekse gıdalar üzerinden yapay beslenme ve de ilaçlarla insanın doğasına saldırırlarken ve bunu da bir taraftan şirinleştirirken, diğer yandan eşcinselliği devletler nezdinde meşrulaştırarak, insanı devlet eliyle eşcinselleştirmenin planını uygulamak için sürekli hareket halindeler.

Diğer taraftan, aile kurumunu bu temelde tasfiye ederek millet kavramını yok etme hazırlığındalar.

Küresel ölçekte bir sosyolojik anarşizme doğru dünyayı götürmek istemektedirler. En somut ifadesi ile ne yapmak istiyorlar?

https://twitter.com/mkulunk/status/1702570561904185754

Ne yiyeceğinize, ne kadar yiyeceğinize karar verecekler; cinsiyetsiz toplum, çoğalma kabiliyetini kaybetmiş kadın ve erkek, biyolojik insanın tüketilmesi, devletler eliyle eşcinselliğin dayatılması, finansal darboğazlar ile milletleri yoksullaştırılarak, ülkelerde bir grup pagan finansal elitin, işçisi konumuna getirmek.

Tehlikeye dikkat;

Karbon Ayak İzi!

Paris İklim Anlaşması!

Yapay Gıda!

Azaltılmış Nüfus!