İstanbul mitingini gölgeleme operasyonu!

Ekrem İmamoğlu'nun Foyası Ortaya Çıktı!

Ekrem İmamoğlu ve trolleri Erzurumlu vatandaşları kışkırtarak mağduriyet ortamı oluşturdukları söyleniyor . Videoyu dikkatli izleyince kışkırtma olayı gerçeği yansıtmakta olduğunu anlıyoruz!

Erzurum’da ilk küfrü eden de ilk taşı atan da CHP’liler çıktı. Ekrem İmamoğlu miting alanı dışında halkın olduğu caddede miting yapmaya kalkıştı. Bir grup Orada Miting yapmamasını uyardığı halde Ekrem İmamoğlu’nun yanındaki Troller gruba bağırıp çağırmaya başlıyor. Ardından Ekrem İmamoğlu’nu dinleyen CHP ve HDP'li ekip o bölgede olmayan taşları diğer gruba atmaya başlıyor. Videoyu dikkatli izleyince yanlarında getirdikleri taşları attıkları görülüyor.

Tek amaçları var AK Parti’nin İstanbul Mitingi’ni gölgelemek.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, “Partiler, hangi tarih ve saatte miting yapacağını Seçim Kuruluna bildirir” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Mitinglerin nerede yapılabileceğini İlçe Seçim Kurulları belirler ve ilan eder. Partiler, bu yerlerin hangisinde, hangi tarih ve saatte miting yapacağını Seçim Kuruluna bildirir. Bu kuralların hiçbirine uymayacaksın, bir de Bizi/Erzurum'u suçlayacaksın. Hadi ordan” ifadelerini kullandı.