Oxfam’a göre geçen yıl pandemi öncesine göre 263 milyondan fazla insan aşırı yoksulluk içinde yaşayacak. Gıda ve enerji fiyatlarındaki artış, bu sektörlerdeki milyarderlerin servetine günde 600 milyon dolar ekliyor.
Bu her 33 saatte bir kişinin aşırı yoksulluğa düşmesi anlamına geliyor.
Milyarderlerin toplam servetleri 12,7 trilyon doları buldu ve bu küresel GSYH’nin yüzde 14’üne denk geliyor.
Dünyanın en zengin 40 insanı, tüm insanlığın en yoksul yüzde 40’lık kesiminin toplam servetine sahip oldu.
DİKKAT!
Bugün de Covid-19’dan daha büyük bir vurgun yapmanın yolunu buldular. Karbon ayak izi!
Üstelik bu şeytani paganist düzen gezegenin bekası kisvesi altında sıradan insanları da köleleştirmeyi planlıyor.
BM Genel Sekreteri António Guterres; “İlk olarak 2050 yılına kadar karbon nötr olabilmek için gerçek bir küresel koalisyon inşa etmemiz gerekiyor” diyor.
Davos’ta güya gezegeni ve tüm insanlığı kurtarmak için dijital kimlik, iklim krizi, karbon ayak izi gibi konular konuşuluyor.
Eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, eski Google CEO‘su Eric Schmidt tarafından desteklenen “Climate TRACE” adlı bir oluşumun başına getirildi.
Climate TRACE tarafından kullanılan Google destekli algoritması, Black Rock gibi finans devleri tarafından yoğun bir şekilde destekleniyor ve teknokratik bir sosyal ve iklim kredisi sistemini uygulamak için de bir çerçeve sağlıyor.
2021 BM İklim Değişikliği Konferansı için Glasgow‘dayken Al Gore, şirketleri ve bireyleri iklim günahlarından(!) sorumlu tutmak için bu “İklim İZLEME” koalisyonunu tanıtmıştı.
Alibaba Group Başkanı, bundan böyle tüketicilerin karbon ayak izlerini ölçeceklerini söyledi. Yani ne satın aldığınızı, ne yediğinizi, nereye ve nasıl seyahat ettiğinizi izleyecekler. Sonrasında belli ki insanlar küresel bir dijital kimliğe bağlanacak ve karbon ayak izini belirleyecek özelleştirilmiş bir izleme sistemi geliştirilecek.
Çünkü karbonun vergilendirmesi herhangi bir borsa veya bankacılık sisteminden daha karlı bir seçenek gibi duruyor!!!
Yemek, seyahat, konut, ulaşım araçları hatta satın alabileceğiniz giysiler gibi toplum hayatını yakından ilgilendiren hemen her alanda karbon ayak izi sürülecek ve bu da kredilendirilecek.
Bu aynı zamanda bugüne kadar insanı kontrol etmenin en etkili yöntemlerinden biri olarak görülebilir. DİKKAT!!! Tüm insanlar paganist düzenin kölesi yapılmak isteniyor.
Bu satanist çete biz insanları yeryüzünde bir parazit olarak görüyor. Bu yüzden de öncelikle varoluşumuzun bedelini ödetmek niyetindeler.Bu bakımdan insanların gezegenimizde aşağılayıcı bir şekilde karbon ayak izlerini takip edecekler. Şayet karbon kredilerini ödeyemezlerse yeni dünya nimetlerinden asla yararlanamayacaklar.
Karbon ayak izi 2015 yılından beri BM Sürdürülebilir(!) Kalkınma Hedefleri arasında var. Sıradan insanların dünyaya verdiği zarar hesaplanarak kişiye kredi notu vermeye yönelik bir düzenleme,
Örneğin; kişi besin zincirini belirledikleri ölçüde kullanmazsa hükümetlerin sağlık sisteminden yararlanamayacak!!!
Epeydir sanal alışveriş siteleriyle zaten hemen herkesin bir besin haritası oluştu.
Biz bunun bir kolaylık olduğunu düşünüyoruz ancak onlar bu sayede ne tüketip tüketmediğimizi bundan dünyanın ne kadar zarar görüp görmediğini belirleyecekler.
Kıtlık senaryosunun da bununla yakından alakası var. İleride tahmin ettikleri gibi oluşabilecek göçleri kontrol altında tutmak için insanın özeline müdahale etme hakkını bile kendilerinde görebiliyorlar.
Kısacası dijital kimliğiniz bireysel davranışınıza bağlanacak ve bu sayede karbon ayak izlerinizi izleme süreci kolaylaşacak.
Evet!!
Asıl tiranlık tam da burada başlayacak.
Özellikle Müslüman dünya; satanist, paganist çetenin bu kirli düzene alet edilmek isteniyor. İnsanlık vasıflarımız tehdit altında. Allah’u Teala’nın yarattığı düzene savaş açtılar.
Allah, insan düşmanı bu paganist, satanist çetenin tüm planlarını boşa çıkaracaktır.
Yeter ki uyanık kalalım, Allah’a olan güvenimizi tazeleyelim.
Metin Külünk
Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.